Despre mine

AIKI-DOJO TIMISOARA ESTE O ORGANIZATIE NON PROFIT CE URMARESTE PROMOVAREA AIKIDO-ULUI CA ARTA MARTIALA. AIKIDO ESTE COMPUS ATAT DIN TEHNICI DE LUPTA CU MÂNA GOALA DAR SI DIN TEHNICI DE LUPTA CU ARME(SABIE, BASTON, CUTIT). AIKIDO CONSISTA ÎN A CONTROLA ATACURILE UNUI SAU MAI MULTOR ADVERSARI FARA A SE OPUNE CU FORTA. PRACTICANTII AU POSIBILITATEA DE A DESCOPERI IN AFARA DE O ARTA DE AUTOAPARARE EFICIENTA SI O PRACTICA FARA COMPETITIE CARE DUCE ÎNSPRE O VERITABILA ARTA DE A TRAI. DE ASEMENEA AIKIDO DEZVOLTA ÎNCREDEREA ÎN SINE, CONTROLUL PROPRIEI PERSOANE, STAREA DE SANATATE SI RELATII UMANE MAI BUNE CU TOT CE NE ÎNCONJOARA. TOATA LUMEA POATE PRACTICA, BARBATI SI FEMEI, COPII, TINERI SI ADULTI. NICI O APTITUDINE PARTICULARA NU ESTE NECESARA. ANTRENAMENTELE SE TIN ÎN ZILELE DE: MARTI SI JOI DE LA 19H30 LA 21H30 ÎN SALA DE SPORT A LICEULUI NIKOLAUS LENAU (LENAU MIC) DIN PIATA UNIRII NR. 7. INFORMATII SI ÎNSCRIERI LA NR DE TELEFON: 0729011275 VA ASTEPTAM.

miercuri, 10 aprilie 2013

EXAMENE GRADE KYU
La jumatatea lunii martie, la Aiki-Dojo Timisoara a avut loc o sesiune de examene Kyu (Taijutsu si Buki Waza) pentru copii si adulti.


Cei mici au impresionat prin seriozitate si concentrare, nu s-au lasat intimidati de prezenta parintilor in Dojo. De asemenea au demonstrat ca Aikido nu este o joaca pentru ei.Cei mari au aratat precizie in miscari si atentie la detalii. De asemenea au demonstrat ca nu este loc de graba in Aikido si ca insusirea cum trebuie a bazelor este primul pas in Aikido.Felicitari celor examinati si multumiri colegilor lor, care au avut un rol important in progresul acestora !!!
Intreaga galerie foto o gasiti la adresa urmatoare:http://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fplus.google.com%2Fphotos%2F110506277726995585469%2Falbums%2F5868321488681154737%3Fauthkey%3DCKeTpaCmqsmFoAE&h=xAQGLHiB7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu